Partyverhuur & Catering

Kerkdriel

 

Biertap & Bar huren in Kerkdriel

Een lekker koud biertje is altijd lekker! Zeker tijdens feesten. Wij leveren een complete biertap voorzien van biervaten, zodat het feest kan beginnen! Naast de biertap verhuren wij ook een bar, eventueel met barkrukken! De bar is voorzien van koelkasten zodat u ook andere consumpties koud kan hoKerkdriel en aan uw gasten kunt serveren!

Dranken

Wilt u naast een lekker koud biertje ook frisdranken en/of diverse wijnen serveren? Wij kunnen alle consumpties bij de biertap en bar leveren. De biertap wordt voorzien van biervaten, zodat er vers bier getapt kan worden. Ook de glazen en serviesgoed kunt u bij ons huren.

Transport

Wij leveren de biertap en bar in heel Nederland en België tegen een voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die wij af moeten leggen. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

Uiteraard wilt u niet zelf achter de bar staan en bier tappen. Daarom kunt u ook ervaren personeel bij ons huren! Ons ervaren personeel heeft horeca-ervaring. Ze zullen ervoor zorgen dat alles goed geregeld is en dat al uw gasten snel voorzien worden van een drankje. Zo kunt u ook gaan genieten van uw eigen evenement!

Prijzen

Prijs voor de huur van een biertap: €65,-
Prijs voor de huur van een bar: €65,-
Eindschoonmaak: €24,95
 

Glazen

Bierglazen: €0,25 per glas.
Champagneglas: €0,30 per glas
Wijnglazen: €0,30 per glas
Frisglazen: €0,25 per glas
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW.
 

 

Ook leuk:

© 2022 Partytools

Website door Manieu.nl